Welkom bij circular marketing solutions

Op zoek naar een ervaren interim marketeer? Dan bent u aan het juiste adres.

Mijn diensten

Ik ben een Digital Marketing Professional met marketing en technische vaardigheden. Ik geloof in het concept van de circulaire economie. Ik draag graag mijn steentje bij aan de positieve ontwikkelingen en ambities van bedrijven die werk maken van de circulaire economie. 

Mijn ervaring in B2B marketing is breed. Van marketing strategie, branding en productontwikkeling. Tot acquisitiegedreven marketinginstrumenten zoals inbound marketing en SEO, salesfunnels, marketing automation en email marketing. 

De klant en potentiële doelgroep staat altijd centraal en het  bevorderen van loyaliteit en klantentevredenheid zijn belangrijke aspecten van het marketingvak. 

Kortom, ik ben een allround marketeer met een brede ervaring in B2B marketing, zowel op strategisch als uitvoerend vlak. 

Branding

Merkstrategie, positioneringskeuze’s en de vertaling van de kernwaarden naar de visuele identiteit van de organisatie. De wereld van branding is een kleurrijk speelveld van keuzes. 

UX & Product design

Voordat er een product ontworpen wordt speelt marketing al een grote rol. Marktonderzoek en UX design geven belangrijke inzichten in dit proces.

Marketing campagnes

Productlanceringen en campagnes zijn vaak een mix van marketinginstrumenten en middelen met een doel. Gehoord te worden door de doelgroep. 

Online marketing

Digitale leadfunnels, inbound marketing, SEO optimalisatietrajecten of online advertentiecampagnes. De wereld van online marketing is er een van heel veel middelen. Maar welk middel is geschikt voor uw organisatie?

Content Marketing & Social Media

Content marketing en social media zijn niet meer weg te denken in de informatiemaatschappij. Maar met welke boodschap komt u in beeld bij uw doelgroep? 

Events

Evenementen zijn bij uitstek geschikt om relaties en (potentiele) klanten te ontmoeten. Hoe zorgt u ervoor dat de logistiek op rolletjes loopt? 

Waarmee kan ik uw organisatie helpen?

Neem contact op

Kunt u wel wat hulp gebruiken in uw team? Of is er een teamlid tijdelijk uitgevallen en bent u op zoek naar vervanging hiervoor? Kortom bent u op zoek naar een interim marketing professional? 

Stuur dan een email, een berichtje via LinkedIn, of neem telefonisch contact op om meer informatie te krijgen over mijn beschikbaarheid en tarief.
Ik help uw organisatie graag een stap verder!

Contact