Over Circular Marketing Solutions

Strategisch & praktisch.
Een bouwer & verbinder.
Hybride & Remote.
Interim & Freelance.

Elk bedrijf is uniek. Elke marketing organisatie is uniek. Elke marketing vraagstukken en uitdagingen zijn uniek. Daarom werk ik in maatwerkoplossingen. Ik ga graag met u in gesprek voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om uw hulpvraag op het gebied van marketing te bespreken. 

Inventarisatie

Kennis zet mensen in beweging. Kennis vertaald naar praktische handvaten maakt dat kennis ook wordt toegepast. Daarom starten we vaak met het eigen personeel van de onderneming. Zij zijn immers de experts op hun vakgebied. Samen zetten we de eerste stap.

Klanten als uitgangspunt

De klant centraal zetten. Vele organisaties proberen het. Maar bedrijfsprocessen zijn niet altijd gericht op de klant. Welke behoeftes hebben je klanten? Wie zijn de eindgebruiker? Kun je je doelgroep bereiken? Welke data hebben we beschikbaar? Marketing tools & bedrijfsprocessen optimaliseren is het toverwoord tot resultaten.

Advies & implementatie

Wilt u een adviesrapport wat in een bureaula terecht komt? Sorry, maar dan ben ik niet de juiste partij voor jullie. Ik ben van de praktijk. Niet alleen praten over werk maar actie, experimenteren, onderzoeken en soms gewoon het lef hebben om het te doen. Leren, evalueren en opnieuw proberen. Dat is de aanpak waar ik blij van wordt.

15+ jaar all round marketing ervaring

Marketeer in hart & nieren

Astrid Heystee

Astrid Heystee

Eigenaar Circular Marketing Solutions

Marketingskills inzetten voor een positieve transformatie

Ik coach, support en ondersteun marketing teams en organisaties naar een gezondere, gemotiveerdere en leukere werkomgeving. Ik neem werk uit handen, zorg dat dingen geregeld zijn. En ik zal ook communiceren als ik observeer waar de gaten vallen of waar kansen liggen. Werkstress is een onderwerp wat mij persoonlijke interesse heeft. Ik ben sinds 2016 bezig met het creëeren van een stress vrij leven en het deels remote werken is een belangrijk ingredient tot focus en productiviteit. Ik geef er zelfs workshops over om de innerlijke criticus te temmen en stress te verlagen in mijn tweede bedrijf Palmtree Moments.

Want ik zet graag mensen in beweging. Naast mijn activiteiten als interim Marketing professional ben ik actief als Business & Human Design Coach. Ik werk ik met ondernemers en solopreneurs om de beste versie van zichzelf te worden. Persoonlijke ontwikkeling vind ik belangrijk want de mensen maken het verschil. Mensen bedenken processen en maken beslissingen. Mensen geven energie aan een organisatie. 

Teams zijn niets anders dan een groepje mensen met doelen, ambities en dromen. Groepsdynamiek speelt altijd een rol en het is bijzonder om in workshops en trainingen de kwartjes te zien vallen hoeveel effect ons denken, gedrag en (onbewuste) communicatie heeft op elkaar. 

Want 95% van ons gedrag is onbewust en slechts 5% is bewuste communicatie. Het politieke spel der verwachtingen tussen directie, middle management en de werkvloer en de groepsdynamiek tussen marketing en sales afdelingen onderling vind ik fascinerend. 

Bedrijfsprocessen liggen ten grondslag aan hoe de hazen lopen in een organisaties. De term “zo hebben we het altijd al gedaan” is er eentje die ik graag doorbreek. Want ik hou ervan om in bedrijfsprocessen en tools te duiken om deze processen te optimaliseren. Om resultaten te bereiken. Om doelen om te zetten in acties, campagnes en communicatie. Om de klant en eindgebruiker weer centraal te zetten. Om de mens weer centraal te zetten. En niet door de gelimiteerde mogelijkheden van een bepaald software programma’s de doelstellingen te laten stagneren. 

In ruil voor mijn interim fee wissel ik graag mijn marketing kennis en ervaring met uw organisatie uit. Als we de juiste match zijn voor elkaar dan geef ik graag mijn tijd, energie & focus. Ik breng rustverbinding & vernieuwing aan marketing teams. En ik lever praktische oplossingen voor marketing communicatie vraagstukken voor uw organisatie. 

Klinkt dit als muziek in de oren? Laten we dan eens kennismaken!

Circular Marketing Solutions
Kettingstraat 3
4611 PX Bergen op Zoom
+31 644649823

astrid@circularmarketingsolutions.com

KVK nummer: 72620676
BTW nummer: NL001892124B83
Bank: NL32 ASBN 0781 2562 40